MARKETING & SALESWelke richting wilt u op met uw bedrijf? Hoe positioneert u zich in de markt? Alexandra brengt structuur aan in uw bedrijfsstrategie en maakt uw marketingplan. Zij ondersteunt u bij de uitvoering en pakt ook verkoop in de hospitaliteitbranche voor u op.


Businessplan
In een businessplan adviseert Alexandra u over uw gehele bedrijfsstrategie. Hoe staat uw bedrijf nu in de markt? Welke kant wilt u op? Hoe wilt u uw bedrijf gaan positioneren en wat moet daartoe gebeuren binnen alle geledingen van uw bedrijf? In een businessplan geeft Alexandra antwoord op dergelijke vragen.


Marketingplan
De invulling van uw marketingbeleid vindt u een marketingplan. Advies over uw locatie, uw aanbod van producten of diensten en de prijsstelling daarvan, uw personele invulling en uw promotie vindt u hierin. Alexandra neemt alle aspecten mee, waaronder het uitvoeren van eventueel marktonderzoek.

Gebiedsmarketing
Bent u op zoek naar promotie van recreatie in een bepaalde regio? Alexandra is ervaren in gebiedsmarketing. Zo adviseert zij ondernemers in de regio Groen Goud in Midden-Delfland hoe zij zakelijk en particulier toerisme ter plaatse kunnen bevorderen.


Workshops voor ondernemers
Alexandra brengt marketingkennis en –adviezen over op ondernemers in het mkb. Bijvoorbeeld via workshops, zoals recent aan ondernemers in de regio Delfgauw. Hiermee helpt zij hen ontdekken hoe zij zelf op een betaalbare en slimme manier hun bedrijven in de markt onder de aandacht kunnen brengen.


Verkoop in gastvrijheidsbranche
Alexandra adviseert en ondersteunt bedrijven ook bij verkoop, vanuit haar achtergrond in de hospitaliteitbranche. U profiteert daarbij van haar brede netwerk binnen de hotellerie. Zo heeft zij Hotel Mozaïc in Den Haag succesvol ondersteund bij de start.